5053873217 [email protected]

Neriman Erman’dan Ayşe Özyılmazel’e yanıtAli Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond’un kız kardeşi Neriman Erman, Ayşe Özyılmazel ile ilgili şoke eden açıklamalar yaptı.

‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanan Neriman Erman, ‘ Kadınları üzen hiçbir erkek mutlu olmasın’ diyen Ayşe Özyılmazel’e yanıt verdi.

ÖZYILMAZEL

Erman, ‘Bu konu o kadar üst üste konuşuluyor ki; ne diyeceğimi şaşırıyorum. Ayşe Hanım’ın videosunu izlediğimde çok kötü hissettim. Bu arada Ali Bey’le ilgili yaptığım kötü yorumlara çok kızanlar oluyor. Fakat ben diyorum ki; elmayla armudu ayırmak gerekiyor.

Bir atı zorla suya götürebilirsiniz ama ona zorla su içeremezsiniz. Hiç kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmadı. Yani Ali, Ayşe’yi evliliğe zorlamadı. Ayşe Hanım konuşmalarıyla bana bunu hissettirdi, farklı değer yargıları farklı beklentileri var. Üzüldüğü şey bile kendine. 4 yıl sonra insanın aklı başına gelmez mi? Demez mi ki ben bir kadına ne yaptım?’ şeklinde konuştu.

‘BU OLAYDA AYŞE HANIM’IN PAYI VAR’
Ablasının zor günler yaşadığını belirten Erman, şunları söyledi:
*’Selma herkesi etrafından uzaklaştırdı bütün bunu yalnız yaşadı. Bu süreci kendi başına atlatmaya çalıştı ama atlatamadı. Beklenen tepkiler vardır; Selma ortalığı yaksın yıksın ama o tam aksini yapıp görmezden geldi.