5053873217 [email protected]

Fatma Turgut, grubun gitaristi Can Temiz’in yanında getirdiği kadın arkadaşıyla kavga etti. Turgut’la, Temiz’in kısa süre önce ayrıldığı biliniyor.

Model Grubunun Solisti, Cihangir’de Tekme Tokat Kavga Etti
Fatma Turgut, Cihangir’de tekme tokat kavga etti. Önceki gece Cihangir’deki bir mekana giden Fatma Turgut, aralarında Ümit Kantarcılar’ın da olduğu bir grup arkadaşıyla beraberdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ortalık karıştı.

GECE BOYUNCA SÜRTÜŞME YAŞANDI

Model grubunun gitaristi Can Temiz, eğlenceye kadın arkadaşıyla gelince olanlar oldu. Temiz’in yanında getirdiği kadın arkadaşı ve Fatma Turgut arasında gece boyunca sürtüşme yaşandı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İki kadın arasında laf atışmasıyla başlayan gerginlik, kavgaya dönüştü. Turgut, Can Temiz’in yanındaki kadına, “Yeter ulan yeter” diye bağırdıktan sonra tekme tokat saldırdı.

MODEL

Olaylar sonrası koşar adım taksiye binen Fatma Turgut’a kadın arkadaşı siper oldu. Turgut’un kadın arkadaşı, “Onun sinirleri bozuk, o yüzden görüntü vermek istemiyor” diyerek gazetecilere sitem etti.

Grubun sosyal medya sorumlusu olan ve Burusvilis adıyla bilinen Güray Gürsel gazetecilere engel olmaya çalıştı.

YENİ AYRILMIŞLAR

Grubun solisti Fatma Turgut’la gitaristi Can Temiz, daha bir ay öncesine kadar sevgiliydi. Yeni ayrılan sevgililer, dün akşam gergin bir gece geçirdi. Fatma Turgut, eski sevgilisini, yeni kız arkadaşıyla görünce olay çıkardı.