5053873217 [email protected]

Yaklaşık 1 yıldır ekranlarda görünmeyen Erdal Beşikçi bir reklam filmi ile karşımızda. Erdal Beşikçi Reaksiyon’un erken finalinden sonra bir daha ekranda görünmemişti.

egea

Fiat Egea’nın reklam filmi, 6 Kasım Cuma akşamından itibaren yayınlanmaya başlıyor.

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle Türkiye’nin kalbinde taht kuran oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Fiat Egea’nın direksiyonuna geçtiği reklam filmi, gerek senaryosu gerekse çekimleriyle ‘ezber bozuyor’.

Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü, “Ezber bozan sedan Fiat Egea, ezberleri bozan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu üzerinden müşterilerimizle buluşacak. Reklam kampanyamızın yüzü Erdal Beşikçioğlu’nun Fiat Egea’nın güçlü ve iddialı bir şekilde pazara girmesinde çok etkili olacağını düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.
Leo Burnett İstanbul tarafından hazırlanan reklam filmi, İstanbul’un farklı lokasyonlarında üç günde çekildi ve yönetmenliğini ünlü Avusturyalı yönetmen ikilisi Rad-Ish üstlendi. Fiat Egea reklam kampanyası, televizyon filmi dışında, basın, açık hava, radyo, sinema, internet gibi birçok farklı mecrayı kapsıyor.
Kasım ayından itibaren 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak satışına başlanan Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan ulaşılabilir anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 HP benzinliyle, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle tercih edilebilecek. Öncelikli olarak Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda Bursa’da geliştirilen ve üretilen Fiat Egea, ilk 2000 müşteriye ön lansman süresince 2000 TL’lik indirim avantajıyla satışa sunuluyor.
Türkiye otomotiv tarihinde dönüm noktası olmaya aday olan Fiat Egea, ezber bozan iddiasını başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun rol aldığı reklam filmiyle sürdürüyor. 6 Kasım akşamından itibaren yayınlanmaya başlanacak olan ve Erdal Beşikçioğlu’nun rol almayı kabul ettiği ilk reklam filmi özelliğini de taşıyan Fiat Egea reklamı, ünlü sanatçının güçlü duruşuyla da ayrıca anlam kazanıyor. Erdal Beşikçioğlu, Fiat Egea reklam filminde “artık iyi bir otomobile sahip olmanın bir ayrıcalık olmadığı” vurgusunu başarıyla gerçekleştiriyor.

egea erdal

Fiat Egea’nın Satışına Başlandı!
Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ve geliştirilen Fiat Egea’nın başlangıç fiyatı 49 bin 900 TL olarak belirlenirken, en üst versiyonu 70 bin 900 TL’den satılacak. İlk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli,1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçeneklerinin satışına başlanacak.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklam veren: FIAT
Reklam Ajansı: Leo Burnett İstanbul
Reklam veren Temsilcisi: Özgür Süslü, Melike Güleli, Aslı Başağa, Efe Şekerci
Kreatif Direktörler: Oktar Akın, Emrah Akay
Kreatif Ekip: Cenk Öztunalı, Evren Dinler, Aysu Erenuluğ, Emir Yavuz, Mert Merdim, Sedat Potur, Meriç Tilki
Ajans Başkan Yardımcısı: Roda Sezer
Müşteri İlişkileri: Elif Azaklı Alaz, Sıla Çavuşoğlu
Ajans Prodüktörü: Sevinç Metuçin Öktem, Canan Polat
Stratejik Planlama: İsmail Seval, Bengü Çimendağ
Yönetmen: Rad-Ish
Yapım Şirketi: Dinamo İstanbul