5053873217 [email protected]

Yazıldığı Gün 40. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Star Tv’nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün2ün bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak?

KADERİMİN

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. yeni bölümüyle geliyor. Heyecanla takip edilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün’ün bu hafta yayınlanacak bölümü yine heyecan dolu. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün 40.bölümden detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün 39. Bölümde neler olmuştu:

Kahraman, bu sefer kadere teslim olmuyor.
Kahraman Elif’ten gerçek duygularını öğrenmeye kararlıdır. Alaçatı’da, herkesten uzaktayken, konuşmanın zamanı gelmiştir artık. Ama Elif için bu o kadar kolay olmayacaktır.
Öte yandan Maksut deli gibi Elif’le Kahraman’ı aramaktadır. Elif’i kaybetmeye niyeti yoktur. Bunun için gözünü karartmıştır; Kahraman’ı bekleyen büyük tehlikeden kimsenin haberi yoktur.
Defne’nin ümitleriyse giderek tükenmektedir. Kahraman’ı en zayıf noktasından vurmaya karar verir. Akıl hocası her zamanki gibi Kıymet’tir. Ancak karşılaşacakları bir durum bütün hesaplarını alt üst edecektir.
Şükran ise bu karmaşanın içinde Yakup’u aramaktadır. Üstelik ortaya büyük bir sır bomba gibi düşmüştür. Herkes Yakup’un gerçek annesinin kim olduğunu merak etmektedir. Konakta suların bir müddet daha durulmayacağı aşikardır.
Kahraman ve Elif için kader yine ağlarını örmektedir. Ama Kahraman bu kez kadere teslim olmayacaktır. Oyunu kurallarına göre oynamaya karar verir. Maksut’u kesinlikle alt etmeye yemin eder.