5053873217 [email protected]

Çilek Kokusu son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi heyecanlandıran yeni bölümü ile Çilek Kokusu’nda yine olayların ardı arkası kesilmeyecek.

ÇİLEK KOKUSU
İzleyenlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve her hafta yeni sürprizlere tanık olduğu dizi bu hafta ekrana gelen son bölümünde gençler kamp macerasına atıldı. Burak ve Aslı, uzun süre sonra herkesten uzakta bir gün geçirmes şansı yakaladı. Bir iddia sonucunda kamp macerasına atılan çift eğlenceli anlar yaşarken, Çağla’nın ortağı Gani’de onların peşinde düştü. Peki, Burak takip edildiklerini anladı mı? Gençlerin kamp macerasında neler yaşandı? Aslı ve Gonca’nın konuşmasına tanık olan Volkan ne yaptı? Tüm bu soru işaretleri 31 Ekim Cumartesı akşamı saat 20.00’da ekrana gelen Çilek Kokusu son bölümünde yanıt buldu.

ÇİLEK KOKUSU 19. BÖLÜM ÖZETİ

Çilek Kokusu son bölümünde; Tabu oynarken girdikleri iddiayı kaybeden Erdem tatil programı yapar. Burak’la bir olup kızları sürpriz kampa götüreceklerdir. Kızlarla baş başa kaldıkları geceyi en iyi şekilde geçirmeyi isteyen erkekler bazı planlar yaparlar. Bu planlar komik ve eğlenceli olaylara sebep olur. Bu arada Gani, Çağla’yla yaptığı anlaşma doğrultusunda Aslı’yı yakın takibe aldı.

ÇİLEK KOKUSU BAŞROL OYUNCULARI

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991’te doğan Yusuf Çim, Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır. 2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy gösteren Yusuf Çim, müzik alanında da faaliyet göstermiştir. 2013 Ağustos’da çıkardığı ‘Olsun Bi Kere’ albümünden sonra Ezra adlı dizideki Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolünde oynamıştır.

ÇİLEK KOKUSU

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

26 Şubat 1992 yılında doğan Demet Özdemir, İlk olarak Bengü’nün dansçı kızlarından biri olmuştur. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başarmıştır. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” klibinde dansçı kızlardan biri olan Demet Özdemir, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ekranlarda boy göstermiştir. Bu dizide Aylin karakterine can veren Demet Özdemir, sonrasında “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2015 yılında gösterime giren “Tut Sözünü” filminde rol alan genç oyuncu, ilk başrol deneyimini Çilek Kokusu ile yaşamaktadır.