5053873217 [email protected]

Survivor All Star şampiyonu Turabi, Alem FM’de İrfan Aslanhan’ın sunduğu “Radyo Makinası”programına konuk oldu.

TURABİİ

Yetenek Sizsiniz’de keşfedildikten sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi ilginç açıklamalarda bulundu. Turabi zaman zaman ortalığı kırıp geçirirken kimi zaman da çekimlerde başına gelen ilginç olayları anlattı.

İşte Turabi’den ilginç açıklamalar:

Normal hayatta sokakta hiç kimseyle tartışmam. Adada açlık ve yarışmanın verdiği heyecandan dolayı daha agresif olduk. Sadece ben değil bütün yarışmacılar agresifti.

Filmin provalarında gerçekçiliği yansıtmak için kemik tespihle gerçekten vuruyordum. Yönetmen en sonunda “yeter vurma” diye beni uyardı.

“ACUN ABİ PARAMI KURUŞU KURUŞUNA ÖDEDİ”

Acun abi paramı kuruşu kuruşuna verdi. Hatta zaman zaman tarihinden önce verdi.

“AYŞE ALGAN’DAN OYUNCULUK DERSİ ALIYORUM”

Herkesin eksikleri vardır. Ben de kamera önünde olmayı seçtiğim için kamera önündeki eksiklerimi kapatmak için tabii ki eğitimini alacağım.

“HERKES BENİ FARKLI TANIYOR”

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu beni sadece agresif ve kavgacı zannediyor. Yolda görenler bana ön yargısız yaklaşıyor. Benim adıma açılmış çok fazla sahte hesap var; ancak bunun önüne geçmek çok zor.

“ŞAFAK SEZER BENİM İÇİN ÇOK AYRI”

Survivor’dan çıktığım günden beri Şafak Sezer’in yardımını inkar edemem. Şafak Sezer’le bir projemiz var ama henüz kafamızda. Büyüsü kaçmasın diye kimseye bundan bahsetmiyoruz.

“SEVENİM OLDUĞU KADAR NEFRET EDENİM DE VAR”

Nefret edenler beni tanımayan tanımak istemeyen kişiler. Beni tanıyanlar zaten biliyor. Sevenim olduğu kadar nefret edenim olması iyi ortada kalmaktan daha iyi.