5053873217 [email protected]

Amerika’nın Los Angeles kentinde yaşayan evli ve iki çocuk annesi kadın, Michael Jackson’ın hayaletinin kendisine tecavüz edip hamile bıraktığını, bu olaydan bir siyahi bebek dünyaya geldiğini iddia ederek Michael Jackson’a velayet davası açtı. Kadının beyaz kocası Ken Johnson da bu iddiasında karısının yanında yer aldı.

“NE OLDUYSA UYUKLADIKTAN SONRA OLMUŞ”

Kiera Johnson, HBO kanalında Michael Jackson’ın iki saatlik “30. yıl dönümü özel” DVD’sini izlediğini “Thriller” adlı parçaya dalmışken aniden uyukladığını ve ne olduysa işte o an da olduğunu belirtti.

“BİR EL TARAFINDAN UYANDIRILDIM”

Kiera; “Her şey aniden oldu. Suratımı okşayan bir el tarafından uyandırıldım. O esnada evde yalnızdım, kocam işteydi. Hatırladığım diğer şey Michael Jackson ile erotik olarak karşı karşıya geldik. Ama beyaz değil, siyah bir Michael Jackson’dı, aynı ‘Thriller’ video klibindeki gibi giyinmişti. Ona durmasını söyledim o da dinledi.” diye başından geçenleri anlattı.

JAKSON GHOST

Genç kadın o günden beri Michael Jackson ile yaşadığı ‘erotik karşılaşmayı’ aklından çıkaramadı ta ki 25 Eylül 2015 günü üçüncü çocuğunu doğurana kadar.

“Doğumda her şey çok güzel gidiyordu. Ama sonra oğlumu gördüm, siyahtı, bu da ne şimdi dedim. Kesinlikle şok içindeydim. Sonra karım bana Michael Jackson hakkında gördüğü rüyayı anlattı. Bence bütün bu olanlar yanlış, bu sebepten ötürü Michael Jackson’a velayet davası açtık. Biz sadece onun çocuğunun bakımı için makul bir meblağ istiyoruz o kadar” dedi.

 

Genç kadın kocasını herhangi biriyle, başka bir ırktan biriyle aldatmadığına emin ve bu konuda ısrarcı. Kiera’nın kocası Ken de karısına inanıyor ve ona güvenmemek için hiç bir neden göremiyor, karısına ‘o benim kraliçem’ diyor. Ayrıca mahkeme dışı anlaşmalara da açık olduklarını belirttiler. Şu ana kadar Jackson ailesi iddialar karşısında her hangi bir açıklama yapmadı.