5053873217 [email protected]

Suudi aktör Abdül Aziz el Kassar, Riyad’daki bir alışveriş merkezinde etrafını saran hayranları ile fotoğraf çektirdiği sırada gözaltına alındı. Aktörün beklenmedik şekilde yaka paça gözaltına alındığı anlar kameralara yansıdı.

SELFİE ÇEKİLİRKEN GÖZALTINA ALINDI

Kuveyt’te yaşayan ve iş ziyareti için Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a giden Suudi aktör Abdülaziz el-Kassar, El Nakil adlı alışveriş merkezinde kadın hayranlarıyla selfie çekilirken din polisi tarafından gözaltına alındı.

abül aziz

Gulf News’un haberine göre, sosyal medyada takipçilerine “ziyaret edilecek en iyi alışveriş merkezini” soran Kassar, alışverişe gittiğinde “beklemediği” bir ilgiyle karşılaştı. YouTube ve Twitter’da paylaşılan videolarda Kassar’ın çevresinin kadınlarla sarılı olduğu görülürken, din polisi aktörü bir anda gözaltına alıyor.

Kassar, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Bu kadar çok insanın beni beklediğini görmeyi beklemiyordum. Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki, alışveriş merkezinde genç kadınlar olması benim kontrol edebileceğim bir durum değildi. Alışveriş merkezine girdiğimde birkaç hayranım yanıma geldi ve biri gelip beni bir odaya çekene kadar etrafımı sardı. Beni çekenin polis olduğunu anladım ve saygımdan direnmedim.”

 

Kefaletle serbest bırakılan aktör, kamu düzenini bozmak, akrabası olmayan kadınların arasına karışmak ve sosyal medyayı kötüye kullanmakla suçlanıyor.