5053873217 [email protected]

Çilek Kokusu dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Çilek Kokusu son bölümünde, yine olayların ardı arkası kesilmedi.

Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre evde istirahat etmek zorunda kalır. Selda, Burak’a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla’yı misafir eder. Bu durum hem Burak’ı hem de Aslı’yı deli eder. Mecbur bir süre bu duruma katlanacakladır. Ama Aslı’nın da boş durmaya niye yoktur evde bir köşe kapmaca başlar. Çağla’nın bu sefer ki planları istediği gibi işleyecek midir?

ÇİLEK KOKUSU

Aslı’nın sert çıkışı Çağla’yı deliye döndürür. Artık daha sert ve da acımasız olacaktır. Planlar yapmaya başlar. Volkan’dan sonra Gani’de de yardım ister. Gani, Burak’ın baş düşmanıdır ve Çağla’ya seve yardım edecektir.

Bu arada Aslı bursu kazanır artık Burak’la aynı üniversiteye gidecektir. Okulun yeni dönem partisi vardır. Burak, Aslı’yı bu partiye götürür. Partide onları kötü bir sürpriz beklemektedir.