5053873217 [email protected]

Oyuncu Hatice Şendil, ‘Hayat Öpücüğü’ filmini izleyen ve kendisini tanıyan herkesin, canlandırdığı ‘Hayat’ karekteri ile kendisini bağlaştırdığını belirtti.

 

MBC4ŞENDİL kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Şenol Sönmez’in yönettiği ‘Hayat Öpücüğü’ filminin başrol oyuncuları Ali Sunal ile Hatice Şendil ile röportajlar yayınlandı. Sunal, filmde yaşam dolu genç bir kadını canlandıran rol arkadaşı Hatice Şendil’i gören izleyicilerin şaşırdığını anlatırken, “Rol teklif eden yapımcılara ‘Bu zamana kadar neden Hatice’ye teklif götürmediklerini sormak gerek. Seyirci bu Hatice’yi çok sevecek” dedi.

 

Hatice Şendil de ilk sinema filmini çevirirken bunu “İlk göz ağrım” olarak nitelendirdi. Filmi sadece komedi olarak nitelendirmek istemedikleri, bir çok tadı içinde barındıran, çok fazla gülümseten çok sıcak ve çok gerçek bir aşk hikayesinde oynadıklarını belirten Hatice Şendil, “Ali Sunal’ın çok güzel bir lafı var; ‘Hatice’ye çok yakın’ diyor. Bana daha yakın bir karakterle seyircinin karşısına çıktığım için çok mutluyum. Film şunu öğretiyor; Kiminle gülüyorsan aslında ona aitsin” dedi.