5053873217 [email protected]

Hülya Avşar ve Beren Saat gibi isimleri kadrosuna katarak henüz televizyonlarda yayınlanmamasına rağmen adından söz ettiren ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisi, tüm dünyaya tanıtılacak. Dizi, festivaller şehri Cannes’da Mipcom Fuarı kapsamında dünyanın en başarılı 20 projesinin sunulduğu Fresh TV konferansında televizyon sektörüyle buluşacak.

Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan’ın hikayesi önümüzdeki günlerde ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanırken; dizi ilk kez Cannes’da dünyaya tanıtılacak. Yapımcılığını TIMS Productions-Timur Savcı’nın üstlendiği dizi, dünyanın en büyük televizyon fuarı Mipcom kapsamında görücüye çıkacak.

KÖSEM

35 dakikalık özel tanıtımla seyirciyle buluşacak olan dizi için şehrin dört bir yanına özel afişler hazırlanarak yerleştirildi. Dünyada fırtınalar estiren ‘Game of Thrones-Taht Oyunları’ dizisiyle rekabet edebileceği konuşulan dizinin kadrosunda da birbirinden güçlü isimler var. Sultan Ahmet karakteriyle Ekin Koç, Büyük Valide Sultan rolüyle Hülya Avşar kamera karşısına geçiyor. Dizide ayrıca Anastasia Tsilimpiou, Mete Horozoğlu, Mehmet Kurtuluş, Tülin Özen, Kadir Doğulu, Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstengil, Berk Cankat ve Gülcan Arslan gibi isimler rol alıyor.