5053873217 [email protected]

Poyraz Karayel’de Poyraz’ın oğlu Sinan vuruldu. Ahmet Kaya’nın şarkısıyla verilen sahnede Sinan’ın babası Poyraz’ın kucağında hareketsiz yatması Sinan öldü mü sorusunu akıllara getirdi.

Poyraz Karayel dizisi nefes kesen bir bölüme yeni sezona merhaba dedi. Poyraz Karayel’in yeni bölüm finalinde Poyraz’ın oğlu Sinan vuruldu. Ahmet Kaya’nın şarkısıyla verilen sahne dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu. Silahla vurulan Sinan’ın babası Poyraz’ın kucağında hareketsiz yatması Sinan öldü mü sorusunu akıllara getirdi.

Poyraz Karayel’in Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü soluksuz izlendi. Twitter’da akşamın en fazla konuşulan konusu olan Poyraz Karayel TT listesinde 1 numara oldu. Dizi Bahri Baba ve adamlarının hapise girmesi, Poyraz’la Ayşegül’ün ayrıldığı olaylardan 3 ay sonrasında başladı. Ayşegül bir Yunan adasında tek başına tatil yaparken, polisliğe geri dönen ve baş komiser olan Poyraz Karayel’in kendisi için sahte kırmızı bülten çıkarmasıyla bulundu!

POYRAZ

Ayşegül’ü alarak İstanbul’a dönen Poyraz Karayel, Türkiye’ye gelen bir devlet başkanını yapılacak suikasti ise tesadüfen engelleyince terör örgütünün de hedefi haline geldi. Dizinin son sahnesi ise herkesi etkiledi. Sinan’ın doğum gününe palyaço kılığında gelen iki saldırganı farkeden Poyraz adamlarla boğuşurken silah ateş aldı ve Sinan vuruldu. Sinan’ı kanlar içinde yerde yatarken gören Poyraz’ın sahnesi izleyenlerin aklına Sinan öldü mü sorusunu getirdi. Ahmet Kaya şarkısı eşliğinde verilen final sahnesi akıllarda soru işareti bıraktı.