5053873217 [email protected]

Üç yapım şirketi aynı hikayeleri çektiklerini öğrenmeleri ile ortalık fena halde karıştı. Her şey geçen yıl senarist Deniz Akçay’ın Meryem Uzerli için yazdığı “Beyaz Gece” dizisinin beğenilmemesiyle başladı.

meryem

Deniz Akçay’ın Beyaz Gece dizisi yurtdışından gelen tercüman bir kadının biri olgun, diğeri genç iki adamın arasında kalma öyküsünü anlatıyordu. Akçay yazdığı dizi, Meryem Uzerli’nin ekibi tarafından beğenilmeyince başka bir yapım şirketiyle anlaştı. O firma da başrol için Cansu Dere’yle el sıkıştı. Ancak Deniz Akçay, daha sonra kendi senaryosunun bazı bölümlerinin Meryem Uzerli’nin şirketi tarafından yazdırılan Cesaret isimli yeni dizinin senaryosunda da olduğunu öğrendi.

Başarılı senarist, dizinin tıpkı kendi yazdığı öyküde olduğu gibi birbirleriyle çok yakın olan biri genç, diğeri olgun iki adamın arasında kalan bir kadının hikayesini anlattığını gördü. O İki adamı da, Mehmet Aslantuğ ile Murat Yıldırım oynuyordu. Yaşanan gelişme üzerine Deniz Akçay, dava açmaya hazırlanırken bu kez kavgaya yapımcı Erol Avcı dahil oldu. Ortalık iyice karıştı. Çünkü Erol Avcı da Kore’den alıp başrolleri için Seçkin Özdemir ve Selin Şekerci’yle anlaştığı Acı Aşk dizisinin formatının özellikle Meryem Uzerli’nin dizisiyle benzediğini öne sürdü. Ünlü yapımcı, bir kayınpederle damadının aynı kadına aşık olduğu Kore formatı dizisi “Acı Aşk”a benzeyen diğer projelere savaş açtı. Şimdi kavganın nasıl sonuçlanacağı merak konusu…