5053873217 [email protected]

Şanlıurfa’dan bağımsız aday olarak seçimlere gireceğini açıklayan İbrahim Tatlıses, önceki akşam sürpriz bir kararla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 İBO
Siyasete girme sebebi olarak annesini ve kızını gösteren Tatlıses, onlar için daha iyi bir gelecek sunmak adına siyasete gireceğini açıklamıştı. Ancak İbrahim Tatlıses adaylığını açıkladıktan bir süre sonra sürpriz bir şekilde çekildiğini açıkladı. AK Parti tarafından üçüncü kez reddedildiği için seçimlere bağımsız aday olarak girmek isteyen İbrahim Tatlıses, yine iddialara göre AK Partili bir bakan tarafından adaylıktan çekilmesi konusunda ikna edilmiş.
Doğru olanın yanındayız, eğriyle işimiz olamaz. Sloganımız, doğru siyaset, dürüst siyaset, işsize doğru siyaset. Sloganlarıyla seçim startını veren İbrahim Tatlıses kısa süre sonra 1 Kasım seçimlerinden çekileceğini açıkladı. Tatlıses, çekildi haberlerinin ardından sosyal medya hesabından “Bir tek sanatçı kimliğim var! Hiçbir parti kimliğim yok. Kimse beni kafasına göre bir yerlere çekmesin” şeklinde bir açıklama yaptı.