5053873217 [email protected]

Kanal D’nin yeni sezon tanıtım videosunda sürpriz bir isim vardı. D Production ile anlaşan Kerem Bürsin yeni dizisi ortada olmasa da tanıtım filminde rol aldı.

Kerem Bürsin, kırmızı renkte Classic Jaguar E-type marka aracıyla Maltepe sokaklarında kamera karşısına geçti. Yakışıklığı ve sempatikliği ile tüm ekibi etkisi altına alan Bürsin, çekimin ardından hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Kerem Bürsin, Kanal D yeni sezon tanıtım filmine, kırmızı renkte Classic Jaguar E-type marka aracıyla Maltepe sokaklarında kamera karşısına geçti. Yakışıklığı ve sempatikliği ile tüm ekibi etkisi altına alan Bürsin, çekimin ardından hayranları ile fotoğraf çektirdi.

Kerem Bürsin’in Kanal D’deki yeni dizisinin tıpkı Meryem Uzerli’nin Star TV’deki dizisi gibi aralık ayında başlaması bekleniyor.Kanalın yeni sezondaki en güçlü yapımlarından biri olacağı söylenen dizi bir aşk hikayesi olacak. Dizide Kerem Bürsin’in partneri ise henüz belli olmadı.

Kerem Bürsin geçen sezon Şükrü Özyıldız’la birlikte Şeref Meselesi dizisinde başrol oynamıştı. Bir sezon yayınlanan dizi 26. bölümüyle final yapmıştı.