5053873217 [email protected]

Pek çok dilde mevcut olan Twitter Güvenlik Merkezi, artık Türkçe olarak da hizmete girdi. Kullanıcıların kafasını kurcalayan dijital güvenlik sorularının cevapları, Türkçe sunulan Güvenlik Merkezi’nde artık rahatlıkla bulunabilecek. “Güvenlik Merkezi tam olarak nedir” sorusunun yanıtıyla ilgili Twitter Blog postunun detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Twitter_GÜvenlik_Merkezi___T__rk__e

Güvenlik Merkezi herkesin Twitter’da ve diğer mecralarda online güvenlik hakkında pek çok şey öğrenebileceği bir kaynak. Bu kaynağı bize dijital vatandaşlık konusunda sürekli yardım eden online güvenlik uzmanları ile beraber çalışmalarımız sonucunda oluşturduk. Yeni sitemiz sayesinde bu bilgilerin sizin tarafınızda da kolayca ulaşabiliyor olmasından oldukça memnunuz. Güvenlik Merkezi, sizin güvenliğinizi sağlamak amacıyla Twitter araçları ve sözleşmelerinden yola çıkarak düzenlendi; gençler, aileler ve eğitimciler için olan kısımlar özellikle oluşturuldu.

Burada bulabileceğiniz bilgiler size Twitter’da yaşayacağınız deneyimi nasıl yönetebileceğinizi, Twitter’daki toplulukları ve Twitter’ın kurallarının ihlali durumunda nasıl harekete geçtiğini anlamanıza yardımcı olabilir.

Online güvenliğiniz karşılıklı sorumluluk gerektirir, ayrıca güvenli bir çevrenin gelişmesi için dijital vatandaşlık temel bir unsurdur. Twitter online güvenlik dünyasıyla beraber geliştiğinden, Güvenlik Merkezi için yeni içerikler yaratmaya devam edeceğiz. Twitter topluluğuna en yararlı bilgileri sunabilmek için dünya genelindeki tüm iş ortaklarımızla beraber çalışmaya devam edeceğiz.