5053873217 [email protected]

Ekranın küçük yıldızı Emir Berke Zincidi’nin iddialı bir oyuncu kadrosuyla ekrana gelen yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi ilk bölümüyle bu akşam Kanal D’de başladı. Dizinin çekim yeri ise doğal güzelliğiyle en az oyuncular kadar başroldeydi.bir deniz hikayesi nerede çekiliyor

Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi’nin başrolde oynadığı, Aydın Bulut’un yönetmenliğini üstlendiği Bir Deniz Hikayesi Yeşilçam’ı aratmayacak senaryosu ve modern yorumuyla izleyicinin ilgisini ilk bölümden çekmeyi başardı. Dizide yıllar önce annesinden ayrılan ve babası tarafından büyütülen Deniz ve ailesinin yaşadığı olaylar konu ediniyor.

Çekimlerinin İstanbul’da başladığı dizinin ilk bölümündeki o sayfiye kasabası ise Muğla’nın Bozburun ilçesi. Dizinin çekimlerinden önce yapılan konsept çekimleri Ağva’da gerçekleştirildi. Fakat Hakan Kaptan’ın oğlunu büyütmek için tercih ettiği bu sırada ikinci aşkı ile tanıştığı yer Bozburun oldu. Marmaris’e yakın olan fakat virajlı yolları nedeniyle ulaşımın güç olduğu Bozburun yakın geçmişe kadar keşfedilmemiş bir tatil beldesiydi. Son yıllarda tatilcilerin keşfettiği Bozburun Bir Deniz Hikayesi’nin çekimleri nedeniyle de önümüzdeki günlerde daha popüler bir tatil mekanı haline geleceğe benziyor.