5053873217 [email protected]

Sony’nin profesyonel fotoğraf makinesi ailesine özel konsept mağazası, 15 Eylül 2015 Salı tarihinde İstanbul’da açıldı.1442320048_Sony_Konsept_Ma__aza_2

Sirkeci’de Ankara Caddesi üzerinde bulunan mağaza, Sony’nin Tokyo’dan sonra ikinci konsept mağazası olma özelliği taşıyor. Sony’nin iş ortağı Ocak Elektronik’in Sirkeci’deki Ankara Caddesi üzerinde açtığı üç katlı mağaza, toplam 100 metrekarelik alana yayılıyor.

Sony Eurasia Genel Müdürü Kazuteru Makiyama, Türkiye’nin yükselen pazarlar arasında yer alması ve bölgede son yıllarda fotoğrafa olan ilginin artması nedeniyle ikinci konsept mağazanın Türkiye’de açılması kararı alındığını belirterek “Mağazayı ziyaret eden tüketiciler, uzmanlar rehberliğinde tüm Sony Alpha ve RX serisi fotoğraf makinelerini, lensleri ve aksesuarları inceleme ve deneyimleme fırsatını yakalayacak. Sony olarak Türkiye’de profesyonel ve amatör fotoğrafçılığı desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ürün satışının yapılmayacağı mağazada fotoğraf konusunda uzman görevliler tüketicilere, ihtiyaçları doğrultusunda Sony fotoğraf makineleri hakkında detaylı teknik bilgi verecek. Mağazada gerçekleştirilecek fotoğraf atölyesi çalışmaları, seminerler ve toplantılar sayesinde tüketicilerin fotoğraf makinesini satın aldıktan sonra kendilerini geliştirebilmelerine destek verilecek.