5053873217 [email protected]

İşte Benim Stilim All star yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun ilk yanıtı geldi. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde önce haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibide açıklandı. Eleme gecesinde Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi kalmıştı…

Kemal Doğulu ne Gizem’in ne de Tuğçe’nin son kıyafetini hiç beğenmedi. Kemal Doğulu da Gizem’in gitmesini istedi. Ivana Sert de önce sert sözlerle eleştirdi ardından da “Sen bu işi beceremiyorsun” diyerek Gizem’i eledi. Böylelikle Gizem’in İşte Benim Stilim All Star’dan elenmesi kesinleşti. Uğurkan Erez de Gizem dedi. Jüri üyeleri oybirliğiyle yarışmanın ikinci haftasında Gizem’i eledi.

stilim

İşte Benim Stilim All Star 12 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde jürinin kararına göre veda eden isim Gizem Güler oldu. Her hafta sahibini bulacak olan 10 bin TL’lik büyük ödülünü bu hafta Nazlı Kayaaslan kazandı.

GİZEM GÜLER KİMDİR?

İşte programın dikkat çeken ismi hakkındaki bilgiler…

12 Eylül 1989’da Aydın’ın Nazilli ilçesinde doğan Gizem Güler, beden eğitimi bölümünden mezun.

90-61-89 vücut ölçülerine sahip olan Gizem Güler’in göz rengi kahverengi, boyu 1.70 ve kilosu ise 58.

11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla ilgileniyor.

Miss Model of Turkey -Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması’na katıldı.

Bir dönem Number 1 TV’de sunuculuk yaptı ve Fashion TV’nin düzenlediği güzellik yarışmasında şansını denedi.

Wipe Out yarışmasına katıldı ve Kocamın Ailesi dizisinde rol aldı.

Ekranın çok izlenen dizilerinden Medcezir’de Sibel karakterini canlandırdı ve yeni sezondaki ilk bölümlerde Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçti.

 

Haftanın en düşük puanlı isimleri cuma günü belirlenmişti. Bu yarışmacılar Gizem Güler , Ayşenur Balcı , Nihal Candan, Gülşah Yılmaz , Tuğçe Ergişi oldu.

Jüri bunların içinden iki ismi Ayşenur Balcı ile Gülşah Yılmaz ‘ı kurtardı. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine kalan 3 isim Nihal Candan , Gizem Güler ve Tuğçe Ergişi oldu.

Nazlı Kayaaslan, Emel, Ayşenur gecenin başarılı isimleri arasında yer aldı. Aydilge, bir kez daha sahneye gelerek yarışmacılarla beraber şarkısını seslendirdi.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasının geçen hafta ilk kez yapılan elemesinde Maria Surina elenmişti. Bu hafta Nihal Candan ya da Gizem Güler’in gitme ihtimali yüksek görünüyor. Ancak alınan karara göre veda eden isim Gizem Güler oldu.

Bu hafta İşte Benim Stilim All Star yarışmasına damga vuran olay Ayşenur Balcı ‘nın podyumda fenalaşması oldu. Titreme nöbetine giren Ayşenur Balcı ‘nın hali uyuşturucu krizine mi girdi sorularını gündeme getirdi.

 

Boğazı kesilerek öldürülen eşi Emir Şaşmaz ‘ın 40’ı bile çıkmadan İşte Benim Stilim All Star yarışmasına dahil olan Nazlı Hamarat haftanın olayı oldu. Nazlı Hamarat bütün hafta siyahlar giyeceğini ve yasta olduğu için dekolte kullanmayacağını söyledi. Ancak bu sözünü üç gün sonra çiğneyip süper mini bir elbiseyle podyumda boy gösterdi. Ayşegül Doğan da Nazlı Hamarat ‘a ‘yas sebebiyle dekolte giymeme’ kararını hatırlatarak eteğinin çok kısa olduğunu söyledi. Jüri üyeleri de Nazlı Hamarat’ın süper mini eteğini eleştirdi.