5053873217 [email protected]

İngiliz şef Tom Aikens’ın restoranı Tom’s Kitchen İstanbul, yeni sezona çok özel lezzetlerle giriyor. Mevsimsel ve lokal ürünlerle hazırlanan birbirinden güzel yemeklerin bulunduğu yeni menünün en büyük sürprizi ise “İstanbul’a Özel” lezzetlerin misafirlere sunulması.

Toms Kitchen

İstanbul Zorlu Center’da lezzet severlere birbirinden güzel yemekler sunan Tom’s Kitchen İstanbul, sonbaharı yepyeni bir menü ile karşılıyor. Tom’s Kitchen, eylül ayında misafirlerine Türk damak tadına uygun olarak özenle çalışılan dört, yeni lezzetini “İstanbul’a Özel” başlığı ile menüsünde sunmaya başlayacak.
İstanbul’daki ekibiyle birlikte keyifli çalışma süreci geçiren ünlü şef Tom Aikens, İstanbul’a özel 4 farklı lezzeti Tom’s Kitchen’a özel yorum ve sunum ile birleştirerek hazırladı. Pide ve muhammara ile servis edilen “Tom’s Kitchen Köfte”, humus, köz patlıcan ve karamelize arpacık soğan ile sunulan “Kuzu Bonfile Parçaları” menüde öne çıkan lezzetler arasında yerini alıyor. Tom Aikens bu özel bölümde kebaba farklı bir bakış açısı getiriyor ve “Tom’s Kitchen Kebap”ı köz patlıcan ve baharatlı süzme yoğurt ile sunuyor. Et severlerin vazgeçemediği bir lezzet olan “Kuzu Kol” ise Türk baharatlarıyla 10 saat pişirilerek hazırlanıyor, nohut güveç ve ızgara kırmızı biber ile servis ediliyor.

Tom’s Kitchen lezzetlerinin tutkunlarını da unutmayan mekan, “Tom’s Kitchen Klasikleri” adı altında “Tavuk Sinitzel”, “Fish & Chips”, “Paprika Tava Levrek” gibi lezzetlerini misafirlerine sunmaya devam ediyor.

“Doğadan tabağınıza” felsefesiyle misafirlerine her zaman en taze ve yerel lezzetler sunan Tom’s Kitchen İstanbul, yeni menüsü, mekan tasarımı ve enerjisiyle her yaştan misafirine sıcak ve modern bir ortam sunuyor. Mutfak felsefesi, taze, mevsimsel ve yerel ürünlere dayandığı için her mevsim değişik lezzetler sunan Tom’s Kitchen, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş bir yelpazede hizmet vererek misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.