5053873217 [email protected]

Yılın en sert festivali %100 Metal Fest: Headbangers’ Weekend 3. Yılında 3 günlük dopdolu kadrosuyla 29-30-31 Ağustos tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta sert rüzgarlar estirdi.

BRS_5437

Festivalin bu yılki heyecan verici kadrosunun yabancı konukları ülkemizde yıllardır beklenen Avrupa’nın thrash devi Kreator, 30 yılı deviren tarihi, sert ve melodik tarzları , aynı zamanda fantastik ve coşkulu şarkı sözleriye power metalin öncülerinden Helloween, Jeff Loomis’li kadrosuyla ülkemizi ilk kez ziyaret eden Arch Enemy, gotik metalin öncülerinden Therion, İsveç metalinin sert ve hüzünlü çocukları Katatonia, melodik death metalin İsveçli yaratıcıları At The Gates, Fin folk metal neferleri Ensiferum, yeni albümleriyle ortalığı birbirine katmaya hazırlanan Moonspell, death metal efsanesi Carcass, alanı dolduran binlerce müziksevere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Moonspell grubuna sahnede dansöz eşlik etti.
%100 Metal Fest: Headbangers’ Weekend sahnesi ayrıca; ülkemizin de en başarılı metal gruplarından Murder King, Pitch Black Process, Metalium, Thrown to the Sun, Soul Sacrifice, Kes gibi isimleri de aynı sahnede buluşturdu.

2015 yılının tartışmasız en sert festivali olarak dün gece sona eren festival, gelecek sene de sürprizlerle karşımızda olacak.