5053873217 [email protected]

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın tanıtımı öncesi yeni haberler gelmeye başlıyor. Öncelikle kesinleşen Force Touchlu ekran 6’ın ekranından çok daha berrak bir görüntü sunacak. Apple Watch ekranında gördüğümüz berraklık burada da kendini gösterecek.

İPHONE 6S

9to5Mac’ten gelen ilk iddiaya göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın kameralarında ciddi geliştirmeler olacak. Kameranın çözünürlüğü 8 megapikselden 12’ye yükseltilecek. Buna ek olarak yeni A9 yonga seti, geliştirilmiş resim sinyal işlemcisine sahip olacak. Bu yenilikler bir araya geldiğinde iPhone 6S ve 6S Plus, daha büyük ve daha yüksek kalitede fotoğraflar çekebilecek.

Apple’ın yeni telefonlarının kamerasında yapılacak değişiklikler, dedikodulara göre videoları da etkileyecek çünkü yeni iPhone’lar, 4K video kaydı yapabilecek. İddiaya göre Apple, arka kamerayı yükseltmekle kalmayacak ve FaceTime kamerasının sensörü de daha iyi videolu görüşmeler ve selfie’ler için yenilenecek. Ön kameranın yanına karanlıkta çekeceğiniz fotoğraflar için bir flaşın ekleneceği ileri sürülüyor.