5053873217 [email protected]

‘Mayıs Kraliçesi’ dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, oynayacağı rol için imajını değiştirdi. Tersanede gemi yapımında çalışan kaynak işçisi ‘Nehir’ olarak kamera karşısına geçen oyuncu, saçlarını kestirip, siyaha boyattı. Tanrısevsin’in yeni görüntüsü sosyal medyada takipçileri tarafından da beğenildi.

YAĞMUR TANRISEVSİN

Show TV, yeni yayın dönemine damgasını vuracak bir projeyi seyircisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Başrolünde ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in oynayacağı “Mayıs Kraliçesi”, çok yakında Show TV’de başlıyor.

Yapımcılığını Mint Productions’ın üstleneceği dizinin kadın başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin olarak açıklanmıştı. Dizinin ikinci erkek başrol oyuncusu ise ‘Boynu Bükükler’ ve ‘Maral’ gibi yapımlarda rol alan Ahmet Olgun Sünear olmuştu. Dizinin diğer erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Best of Model olan Samet Sırmalı, ”Mayıs Kraliçesi” dizisinin ikinci erkek partneri oldu.samet-sırmalı
MinT Yapım imzalı yeni drama dizisi “Mayıs Kraliçesi” için hazırlıklar başladı. Yapımcılığını Birol Güven’in üslendiği “Mayıs Kraliçesi”’nin oyuncu kadrosu için de titiz bir çalışma yapılıyor. Son dönemde oynadığı projelerdeki başarılarıyla yıldızı parlayan Yağmur Tanrısevsin’de yeni yayın döneminde “Mayıs Kraliçesi” için kamera karşısına geçecek.

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, dizinin sürprizlerle dolu olacağını belirterek; “Çok heyecanlıyım. Dizinin hikayesi de oldukça dikkat çekici. Özellikle hikayeyi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum” dedi.