5053873217 [email protected]

Genç oyuncu Merve Boluğur, pop müziğin başarılı isimlerinden Murat Dalkılıç’la evlendi. Adile Sultan Sarayı’ndaki düğün, iş, sanat, spor ve basın dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
DÜĞÜN
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın düğününe önceki akşam Adile Sultan Sarayı ev sahipliği yaptı. Genç çiftin nikâhını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Merve Boluğur’un nikâh şahitliğini Eliz Sakuçoğlu ve Serpil Coşan, Murat Dalkılıç’ınkini ise Gürdal Abacı ve Önder Altunbaş yaptı.

Nikâh kıyıldıktan sonra Murat Hazinedar, aile cüzdanını geline verdi. Boluğur, objektiflere cüzdanı sallayarak poz verdi. Genç oyuncu, nikâh sırasında da hızlı davrandı, eşinin ayağına bastı.

Davetlilerin geç saatlere kadar dans edip eğlendiği düğün töreninde duygusal anlar da yaşandı. Beraber sahneye çıkan genç çift, Dalkılıç’ın Boluğur’a özel yazdığı “Sonsuz Olsan” adlı şarkıyı beraber seslendirdi.

Beşiktaş taraftarı olduğu için genelde siyah-beyaz cübbe giyerek nikâh kıyan Murat Hazinedar, geleneği bu düğünde bozdu. Hazinedar, koyu Fenerbahçeli Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur için sarı lacivert renklerde cübbe giydi.