5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz aylarda yazarlığı bıraktığını da açıklayan Behzat Ç.’nin yazarı Emrah Serbest, Kanaltürk’te yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın Bunu Konuşalım isimli programına konuk oldu. Star TV ekranlarında 3 sezon 96 bölüm yayınlandıktan sonra final yaparak yayından kaldırılan Behzat Ç’nin roman yazarı Emrah Serbes, efsane olan diziyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Yayınlandığı dönemde sık sık RTÜK tarafından ceza alan ve ekranların en fazla tartışılan dizilerinden olan Behzat Ç’nin yeni sezon ilk bölüm senaryosunun hazır olduğunu söyleyen Emrah Serbes eğer bir gün dizi ekranlara geri dönerse neler yaşanacağını da anlattı.

‘BEHZAT Ç.’NİN SENARYOSU HAZIR KANAL ARIYORUM’

Emrah Serbes eğer yayınlayacak kanal bulursa aynı oyuncu kadrosuyla Behzat Ç’nin yeniden çekileceğini söyleyerek ilk bölümde yaşanacaklarını şöyle anlattı:

behzat ç

“Behzat Ç. emniyetten uzaklaştırılmış ve sürgündedir. Her zaman takıldığı bir mekanda oturuyor ve bir hesap geliyor. Diyorlar ki şu kadar borcun var. O da okuyor kocaman bir defter var. Artık mesleği de bırakmış. Bu 27 Aralık operasyonları falan bütün cemaatçileri emniyetten kovuyorlar ve emniyette polis kalmadı bu işlerden anlayan. Emniyette bu işten anlayan polis kalmadı tekrar geri döner misin diyorlar. Bunu diyen de bir kaymakam ve onu da asayiş şube müdürü yapmışlar. O da bakıyor borçlar çok birikmiş ve gidiyor bu yüzden. Aynı anda Memduh Başkan da cezaevinde ve Ercüment de onu ziyarete geliyor. Memduh Başkan ‘Benim nerem cemaatçi’ diye yakınıyor. Bu arada Ercüment de bir sarayda oturuyor bir sarayda odası var falan”

Behzat Ç’nin 3. sezon final bölümü Ankara’da meydana kurulan dev ekranlardan izlenmişti.
Behzat Ç’nin 3. sezon final bölümü Ankara’da meydana kurulan dev ekranlardan izlenmişti. Geçirdiği rahatsızlıktan sonra Gümüşlük’te gözlerden uzak bir hayat süren Nejat İşler de dizide Ercüment Çözer rolünü canlandırıyordu. Behzat Ç’nin iki de sinema filmi çekilmişti.