5053873217 [email protected]

Lenovo S60, 13 MP’lik kaliteli kamerası ve 799 TL’lik fiyatıyla heyecan verici bir akıllı telefon. Ayrıca S60’ın SHAREit uygulaması güvenle ve Bluetooth’tan 40 kat daha hızlı aktarım avantajına sahip.

Lenovo

Dünya akıllı telefon pazarında 3 büyük markadan biri olan Lenovo’nun yeni akıllı telefonu S60 üstün özellikleri ve 799 TL’lik fiyatı ile dikkat çekiyor. Bu şık telefon 5″ ekrana sahip ve onun geniş açılı 13 MP arka ve 5MP ön kamerasıyla canlı fotoğraflar çekebilirsiniz.

Android OS v4.4.4 KitKat işletim sistemi ve 1,2 GHz 64-bit dört çekirdekli Qualcomm® Snapdragon™ işlemcisi sayesinde S60 tatmin edici bir performans sunuyor. MicroSD desteği ile 32 GB’a kadar genişleyebilen depolama alanı ve sadece 128 gr’lık hafif gövdesi ile S60 stil sahibi kullanıcıları mutlu edecek bir telefon.

Lenovo S60, Wi-Fi bağlantısıyla doküman paylaşımına izin veren SHAREit uygulaması sayesinde Bluetooth’tan 40 kat daha hızlı aktarım yapılabiliyor. Bu özellik sayesinde resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm bilgileri yeni Lenovo telefonunuza sadece birkaç dakikada aktarabilirsiniz. Ayrıca Lenovo’nun akıllı telefonlarına özel Security uygulaması ile telefon performansınız hızlanırken, virüs ve diğer zararlı yazılımlardan korunma olanağı bulacaksınız.