5053873217 [email protected]

Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı siyasi paylaşımlar Kenan Doğulu’nun ailesi tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Saat, Serpil Doğulu ve Ece Doğulu’yu Instagram’dan sildi.

BEREN SAAT
Kenan Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu, sosyal medyadan siyasi paylaşımlar yapan gelini Beren Saat’i uyarmıştı. İddiaya göre Serpil Doğulu, güzel oyuncunun yaptığı sert çıkışların oğulları ve torunları da dahil olmak üzere tüm aileye zarar verdiğini söyledi. Ancak Beren Saat, sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarını sürdürdü. Bunun üzerine de hem Serpil Doğulu hem de Ece Doğulu, güzel oyuncuya mesafe koydu.
Geçtiğimiz haftalarda eşi Kenan Doğulu ile birlikte ABD’nin yolunu tutan güzel oyuncu, Doğulu Ailesi’ne olan tavrını bu kez de sosyal medyadan ortaya koydu. Beren Saat, daha önce takip ettiği kayınvalidesi Serpil Doğulu ve eltisi Ece Doğulu’yu instagram’da takip etmeyi bıraktı.

Kenan Doğulu’nun annesini instagram’da takip etmeyi bırakması sosyal medyada olay oldu. Ünlü popçunun, ağabeyi Ozan Doğulu, yengesi Ece Doğulu ve kardeşi Canan Doğulu’nun aksine anne Serpil Hanım’ı takip etmemesi şaşırttı.

İddialara göre Kenan Doğulu, Serpil Doğulu’nun Beren Saat ile bir araya gelmek istememesine ve siyasi paylaşımlarıyla ilgili yaptığı çıkışa kızdı. Kenan Doğulu’nun İstanbul’daki son konserinde de Serpil Hanım, oğlunu en ön sıradan gelini Ece Doğulu ile izlemiş; Beren Saat ise Doğulu’yu kuliste izlemişti.