5053873217 [email protected]

Onur Ünlü’nün senaryosunu yazdığı ve Leyla ile Mecnun ekibi ile çektiği 3. Dizi olan Beş Kardeş dizisi 13. Bölüm ile final yaptı. 

Bir kere daha raiting rekabeti karşısında kaybeden Onur Ünlü acı bir final ile bitirdi diziyi. Beş KARDEŞ dizinin finalinde Canan Yengeleri ile kamyonetin içinde uçurumdan aşağı yuvarlandı. Kamyonet paramparça oldu. Dahası alevler içinde kaldı. Tam da bu Sırada Leyla ile Mecnun dizisinin en dokunaklı melodisi çalmaya başladı. Onur Ünlü fanatikleri (benim de aralarında olduğum) bu müziği duyunca göz yaşlarını tutamadı. Haksızca bitirilen Leyla ile Mecnun ardından Ben de Özledim. Ve Beş KARDEŞ.  

 Bu patlama bir anlamda Onur Ünlü’nün raiting sistemine isyanıydı. 

Türkiye’nin en özgün en kaliteli, sosyal medyada en çok konuşulan dizilerini yapmasına rağmen total sıralamasına giremeyen Onur Ünlü, kendi fan kitlesini yarattı. 

Onur Ünlü kalıplarıyla konuşup şakalaşan kitle adeta onun dizileri ile yaşıyor. Tüm dizilerinde en baskın tat olan “samimiyet” belki biraz da mahalle dizisi olmasının etkisiyle Beş KARDEŞ de tavan yapmıştı. 

Şu saatten sonra Sıradaki diziyi beklemekten başka çaremiz de yok. 

Bu arada beklenen raitingi veremeyen dizilere 4 bölüm dahi tahammül etmeyen Kanal D ye bizlere 13 bölüm izlettiği için teşekkür ediyoruz.