5053873217 [email protected]

  
Samsung’un yeni orta ve üst seviye donanıma sahip yeni akıllı telefonu Galaxy A8, mükemmel incelikte tasarımı ve bu tasarıma rağmen sunduğu büyük batarya ile hemen dikkatleri çekmeyi başardı.

Peki, Samsung Galaxy A8’in özellikleri neler? Bu haberimizde Samsung Galaxy A8’in detaylarını sizlerle paylaşacağız. İşte detayları ile dikkat çeken Samsung Galaxy A8 özellikleri.
Samsung mühendislerinin aylarca üzerinde çalıştığı Galaxy A8, 5.9 mm incelik ve 151 gram ağırlıktaki tasarımı ile amiral gemisi modelleri bile rahatlıkla geride bırakıyor. Böylesine başarılı bir tasarım içerisinde üst seviye akıllı telefonlara yakın güçte donanım barındıran Samsung Galaxy A8 için, en iyi teknik özellikleri sunan en ince akıllı telefon diyebiliriz.

Tasarımında ince çerçevelerin yer aldığı 5.7 inç Full HD çözünürlüklü SuperAMOLED ekranıyla da öne çıkan Samsung Galaxy A8’in diğer dikkat çeken özellikleri için, haberimizi sonraki sayfalardan itibaren okumaya devam edebilirsiniz.
Samsung’un daha önce Galaxy A7’de yer verdiği Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM ve Adreno 405 grafik işlemciden gücünü alan Samsung Galaxy A8, Antutu Benchmark testinde aldığı 30368 puan ile 2014 yılı amiral gemisi modellerine yaklaşan performans sunuyor.

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6’da yer verdiği f/1.9 diyaframlı 16 Megapiksel arka kameraya sahip olan Galaxy A8, aynı şekilde önündeki 5 Megapiksel çözünürlükteki kamera ile yine Galaxy S6 ile aynı deneyimi sunuyor. 

Hem arkasındaki 16 Megapiksel hem de önündeki 5 Megapiksel kamera ile Full HD video çekimleri yapabilen Samsung Galaxy A8, özellikle uzun pil ömrüyle dikkatleri üzerine topluyor.

Dikkat çeken Galaxy A8 özellikleri – Uzun pil ömrü

5.9 mm incelikte olmasında rağmen 3050 mAh bataryanın konumlandırıldığı Samsung Galaxy A8, ultra güç tasarrufu ve tasarruflu SuperAMOLED ekran sayesinde bir günden uzun pil ömrü sunuyor.
Dikkat çeken Galaxy A8 özellikleri – Yeni nesil parmak izi okuyucu

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S6’da yer verdiği parmak izi okuyucunun birebir aynısına yer verilen Galaxy A8, güvenlik tarafında da çok başarılı. 

Güncel Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ve 16/32 GB dahili depolama seçenekleri ile tanıtılan Samsung Galaxy A8, önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak.