5053873217 [email protected]

 
EŞKIYA
Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi atv’nin yeni sezonda iddialı projelerinin başında geliyor.Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi atv’nin yeni sezonda iddialı projelerinin başında geliyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır’ın paylaştığı dizinin ünlü yapımcısı Raci Şaşmaz, iki oyuncunun 13 bölüm ücretlerini de peşin ödedi. Oktay Kaynarca’nın 85 bin TL,Deniz Çakır’ın ise bölüm başına 40 bin, aldığı öğrenildi. Kaynarca ve Çakır, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da karı – kocayı canlandırıyor. 5 bölümü önceden çekilen ve tanıtımları şimdiden büyük ilgi gören diziyi Onur Tan yönetecek.

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı, Eylül ayında atv izleyicisi ile buluşacak yeni dizinin çekimleri başladı…

“Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz”, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor. Yönetmenliğini Onur Tan’ın yapıyor. Başrollerini, Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Tuna Orhan paylaşıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başlanan dizide Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Kalabalık bir ailenin reisi olan Hızır’ın eşi Meryem’i de Deniz Çakır oynuyor. Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ınsenaryosu ve hareketli kurgusuyla Eylül ayında izleyicileri atv ekranına bağlayacak.