5053873217 [email protected]

Irmak Ünal, Kadir gecesinde Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa tepki gelince, “İbadet ettiğimi kanıtlamam için cami fotoğrafı koymam gerekmiyor.” dedi.

Hemen her önemli günde olduğu gibi sosyal medya ve özellikle Instagram, ünlü isimlerin güne dair özel bir anlam taşıyan paylaşımlarıyla dolup taşar. Geride bıraktığımız Kadir Gecesi’nde de İnstagram hesabı olan pek çok ünlü günün mana ve önemine uygun paylaşımlar yaptı. Ancak bu isimler arasında biri vardı ki yaptığı paylaşımla bazı takipçileri tarafından eleştirilmekten kurtulamadı.

“ÇOCUK RUHUMU HATIRLATAN BİR FOTO”
Cihan Ünal’ın kızı Irmak Ünal, “Çocuk ruhumu hatırlatan bir foto” dediği siyah beyaz bir kadın fotoğrafı paylaştı ve olanlar oldu. İşte Irmak Ünal ve takipçileri arasındaki o yazışmalar: “KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM” frkcevik: Sayfamda birçok ünlü ve insanların özellikle de günümüz gençlerinin kolaylıkla etkilenip örnek alabileceği insanları takip ediyorum ve onların birçoğu biz ve sizin de olduğu gibi Müslümanların bu kutsal gününe saygılı paylaşımlar yaptıkları için bu yorumu yazdım. Eğer birilerini ve sizi kırdıysam özür dilerim. Ha bu arada insanların manevi olarak değer verdiği senede yalnızca bir kaç gün olan bu günlere daha hoşgörülü ve saygılı olabilseydik bence dünya daha çekilir olabilirdi.

IRMAK

irmare: İnanca saygım sonsuz… Özgürlüğe de… Çocuk ruhumu hatırlatan bir foto benim için. Kimse hedeflemeden anı yaşarken paylaştığım bir sanat eseri. Anlayış ve düşünce tarzı için teşekkür.

“HERKES İÇİNDE YAŞAR İBADETİ”

Frkcevik: Tabii ki kimseyi hedeflemediği ortada fakat anı yaşarken bulunulan anın da düşünülmesi gerekir diye düşünüyorum. Hayırlı kandiller.

irmare: Bir insanın bu geceyi ibadete ayırdığını kanıtlamak için önünde kuşlar uçan bir cami post etmesi gerekmiyor benim için… Herkes içinde yaşar ibadeti. Herkes dilediği insanı takip eder. Hayırlı kandiller size de…