5053873217 [email protected]

Globo Esporte gazetesi Felipe Melo’nun, bir arkadaşıyla yaptığı Whatsapp konuşmasını ele geçirdi. Brezilyalı yıldız, burada Cruzeiro’dan bir transfer teklifini aldığını doğruluyor.

melo

İşte Melo’nun, arkadaşına yazdığı o mesaj: “Sana söyleyeyim, seninle konuşuyorum çünkü benim arkadaşımsın. Fikir vermesi açısında söylüyorum; Cruzeiro’dan senelik 2.3-2.7 milyon Euro arası bir teklif aldım, hem de 3 senelik. Galatasaray’da yaklaşık 6.8 milyon Euro kazanıyorum ve bir sene daha sözleşmem var. Bunu abartı olsun diye söylemiyorum, sadece durumu anlaman için. Flamengo bir süre önce yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Ama ben 3.4 milyon Eurodan aşağı bir ücret kazanmak istemiyorum. Ama eğer Cruzeiro bana 2.7 milyon Euro öneriyorsa Flamengo da 2.3, belki 2.5 milyon Euro önerebilir. Senle konuşuyorum çünkü seni uzun zamandır tanıyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Eğer başka bir kulübe imza atarsam Flamengo taraftarının bana tepki göstermesini istemiyorum.”

Melo, Flamengo’ya transfer şartı olarak da takımın yeni transferi Paulo Guerrero kadar yıllık ücret kazanmayı şart koşuyor: “Galatasaray’dan ayrılıp, Guerrero’nun kazandığı ücrete Flamengo’ya imza atarım. Ama Cruzeiro bana neredeyse 3 milyon Euro öneriyor. Şu ana kadar Avrupa’da çok para kazandım. Benim için her şey para değil. Artık her şeyi oluruna bıraktım, her şey Tanrı’ya bağlı. İlk teklif getirine, sorgulamadan imza atacağım.”

Melo’nun menajeri Jose Rodriguez de dün yaptığı açıklamada Cruzeiro ile imza aşamasında olduklarını belirtmişti. Inter ise bu transferde devreden çıktı.