5053873217 [email protected]

Bade İşcil, geçtiğimiz mayıs ayında 2 yıllık eşi Malkoç Süalp’e ‘öfke nöbetlerini kontrol edemediği, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunduğu ve evliliklerini işkenceye dönüştürdüğü’ iddialarıyla boşanma davası açmıştı.  

 600 bin TL tazminat ile 9 aylık oğulları ve kendisi için aylık 70 bin TL nafaka isteyen Bade İşcil daha sonra mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçmişti.

AİLE MAHKEMESİNE BAŞVURDU
Habertürk’ten Hayati Arıgan’ın haberine göre, İşcil dün İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, eşi Malkoç Süalp’e yönelik koruma kararı alınmasını istedi. Dilekçesinde 9 aylık bir erkek çocukları bulunduğunu anlatarak, ‘eşinin küçük çocuğuna psikolojik şiddet uyguladığını’ iddia etti.
ŞİDDET UYGULUYOR
Evlendiği günden itibaren eşinin sözlü şiddet uyguladığını, ilerleyen zamanlarda bu şiddetin fiziki şiddete dönüştüğünü öne süren İşcil, kendisi ile çocuğunun hayatından endişe duyduğunu belirtti.
“BOŞANMAK İSTİYORUM”
Eşinin boşanmak istediğini öğrendiği andan itibaren şiddetini artırdığını öne süren ünlü oyuncu, evden çıkartılmadığını, çıkması halinde de tehditler ile karşı karşıya kaldığını anlattı.