5053873217 [email protected]

Bir dönem genç kızların gözdesi olan yakışıklı oyuncu Arda Kural’ın sokaklarda yaşamaya başlaması hayranlarını üzdü.
Ünlü oyuncu Arda Kural için Twitter’da #ArdaKuralıhayatadondurelim etiketiyle bir kampanya başlatıldı. Sevenlerinin destek yağdırdığı kampanyada henüz somut bir sonuca ulaşılamadı. 

 
Sokaklarda yaşadığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Arda Kural, ısrarlarına rağmen akrabalarının yanına taşınmıyor: “Benim sorunum özgürlükle. Kimseyle yaşayamam. Hayatımda biri olursa evlenirim ama. Kendi özgür ailemi kurarım.”
Kirayı ödeyemedikleri için annesiyle birlikte oturdukları apartman dairesinden çıkarılan Arda Kural’ın sokaklarda yaşamaya başladığı haberi ses getirdi. Birkaç gece apartmanın bahçesindeki hamakta sabahlayan, komşularının tepkisiyle karşılaşınca da Büyükçekmece’deki bir kafede kalmaya başlayan Kural için Büyükçekmece Belediyesi harekete geçti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Hemen başkan yardımcısı arkadaşıma talimat vereceğim. Arda Kural ve annesinin ihtiyaçları neyse, tespit edip gerekenleri yapacağız. Tedavi edilmesi gerekirse, bunun için imkân yaratılır. Yaşadıkları ev sorunu için ise kira vb. ne tür destek gerekirse verilir” açıklamasını yaptı.