5053873217 [email protected]

Kenan Doğulu ve Beren Saat aşkı ilk meyvesini verdi. Sloganı, “Ne yaparsan yap, aşk ile yap” olan yeni Reklam kampanyası, Kenan Doğulu’nun “Aşk ile yap” isimli yeni şarkısıyla da milyonlarca müziksevere ulaşıyor.
Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Arçelik AŞ’nin başarı hikayesinin 60 yıl önce başladığını belirterek, “Kuruluşumuzdan bu yana her zaman öncü olmayı ve ev teknolojilerinin liderliğini yapmayı başardık” dedi.

KENAN BEREN
Arçelik markasıyla Türkiye’de, Beko markasıyla da uluslararası pazarlarda büyük başarılara imza attıklarını dile getiren Bulgurlu, şunları kaydetti: “60 yıldır işimizi aşkla yapıyor, müşterilerimize her gün bu heyecanla ulaşıyoruz. Bizim en kıymetli varlığımız daima müşterilerimizle kurduğumuz güçlü bağ ve onların değerli takdiri oldu. Bu kıymetli bağı, çalışanlarımız ve bayilerimizle beraber üretimden, inovasyona, hizmetten, tasarıma işimizi, 60 yıldır aşkla yapmamıza borçluyuz. Yeni reklam filmimizin bunu en iyi şekilde anlatacağına gönülden inanıyoruz. İşimize duyduğumuz aşkla, yeniliği teknolojiyle tasarlamaya ve müşterilerimize ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.”

 

Dünya genelinde 14 üretim tesisi, 27 ülkede satış pazarlama organizasyonu ile faaliyet gösteren Arçelik, 7 ayrı Ar-Ge Merkezi, ODTÜ Teknokent, Tayvan ve İngiltere’deki Ar-Ge ofislerinde toplam binin üzerinde çalışanı bulunuyor. Arçelik, Avrupa’nın 3. büyük beyaz eşya şirketi konumunda. Şirket, 24 yıllık Ar-Ge ve teknoloji projeleriyle dünyanın en sessiz, en az enerji harcayan, en az su tüketen, çevre dostu ve yenilikçi ürünleri üzerinde çalışıyor.
Türkiye’den, Dünya Fikri Haklar Örgütü’ne (WIPO) yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlası Arçelik tarafından yapılıyor. Arçelik ayrıca, uluslararası düzeyde son 5 yıldır Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün en çok uluslararası patent başvurusuna sahip ilk 200 şirket listesinde yer alıyor.