5053873217 [email protected]

Cem Yılmaz artık her yıl yeni bir filmle sinema salonlarını şenlendirip yıllarca eskimeyecek espriler hediye ediyor sevenlerine. Her Şey Çok Güzel Olacak ile başlayan sinema serüveninde unutulmaz eserler bırakarak ilerleyen Cem Yılmaz yarattığı karakterlerle de Yeşilçam’a özgü tatlar bırakıyor.

Cem Yılmaz daha önce de Ali Baba ve 7 Cüceler filminin yapım sürecinin kendisini heyecanlandırdığını belirtmişti. İlginç bir hikâyeye ev sahipliği yapması beklenen Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz’ın bizzat senaryosunu yazarak, yönetmenliğini de kendisinin üstlendiği dördüncü filmi olacak.

cem yılmaz

Cem Yılmaz, senaryosunu da yazdığı Ali Baba ve 7 Cüceler filminde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor. Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz’ün eşlik ettiği, 140 kişilik bir teknik kadroyla çekilen Ali Baba ve 7 Cüceler filmi, ekim ayında vizyona girecek. Ali Baba ve 7 Cüceler filmiali babanin Twitter hesabından paylaşılan yeni fotoğraflar arasında özellikle Cem Yılmaz’ın beyaz saçları, küpeler ve dövmelerinin yer aldığı kare dikkat çekti.

 

Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz, son projesi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için sürpriz isimlerle anlaştı. Survivor 2014′de yarışan voleybolcu Duygu Bal da filmin kadrosunda. Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için Cem Yılmaz, daha önce Tutku ve Casper markalarının reklamlarının yanı sıra Ferman Toprak’ın ‘Mavi Mavi’ klibinde oynayan Rusyalı Irina Ivkina’ya filiminde başrol verdi. Film için başrol oyuncusu arayan Cem Yılmaz, daha önce reklam filmerinde oynayan Irina Ivkina’yı görünce beğendi.