5053873217 [email protected]

Boşanma kararı alarak aniden evi terk eden Hakan Eratik ile Yeşim Salkım arasındaki soğuk savaş sürüyor. Terk edilmenin ardından kendini toparlayamayan, çocuklarıyla birlikte evinde inzivaya çekilen Yeşim Salkım önceki gece Instagram’da imalı bir yazı paylaştı.

YEŞİM

“Hiç zorlama kendini. Kendini kandırma. Dört dörtlük değilken, dört dörtlük cümleler kurma! ‘Oturmasını kalkmasını bilecek’ diyorsun ya, oturduğun ‘Aşk’ sofralarında kaç kez bencilce kalktın iyi hatırla! Türlü türlü yemekler, köpüklü kahveler, kusursuz itaatler istiyorsun ya, önce bir yüreği doyurmak nedir onu kavra…” cümlelerini paylaşan ünlü oyuncunun bu taşı Hakan Eratik’e attığı akıllara geldi.

Instagramda Yeşim Salkım’ın ‘adam olmak’ temalı paylaşımının altında ilginç bir yazışma oldu.

Takipçilerinden biri Yeşim Salkım’a “Olup biten hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Bilsen şoke olursun.” yazdı. Sonra da “Ben susayım abla kimse üzülmesin, boşver” diye de devam etti. Takipçisinin sözleri üzerine meraklanan Yeşim Salkım, “Sen kimsin. Ne ima ediyorsun buradan sen bana?” diyerek meraklandığını belli etti.

Takipçisinin “Yanlış anlama sana bir şey ima etmiyorum. Öylesine yazıyorum. Sadece içlendim. Şahsıma yapılan haksızlıklardan bahsediyordum.” yazması hem ünlü oyuncuyu hem de fanlarını çileden çıkarttı.