5053873217 [email protected]

Ece Erken, boşanma davası açacağı işadamı Serkan Uçar’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Oğluna hamile olduğu dönemde şiddet gördüğünü söyleyen Erken, mahkemeye başvurdu. Eşinin kendisine attığı, “Seni öldüreceğim. Seni keseceğim” mesajlarını Erken’in kanıt olarak göstermesi üzerine mahkeme Uçar’a uzaklaştırma kararı verdi.
Bir daha konuşmayacağım diyen Erken, mahkeme kararının basında yer almasından sonra açıklama yaptı. Evlendiği için pişman olduğunu söyleyen Erken, “Hiçbir anne ne yaşarsa yaşasın oğlunun babasını kötü bilmesini İstemez. Ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk. Çocuk için evlendi diyenler içinde tek cümlem iki aylık hamileyken aldırmak istedim. Doktorum itiraz etti. Ben de yapamadım. Allah’a şükür çok sağlıklı bir oğlum var. Dimdik ayaktayım. Daha da güçlü duracağım oğlum için” dedi.

ECE

‘ Şiddet uygulamadım’
Serkan Uçar ise eşine şiddet uyguladığını inkâr etti. Instagram sayfasında açıklama yapan Uçar, “Ailemden aldığım terbiye gereği susuyorum. Gerek kişiliğim, gerek aile değerlerim bana bunu emrediyor. Şiddet, tehdit vesaire gibi zırvalıkları ciddiye bile almıyorum” diyerek boşanma davasını kendisinin açacağını söyledi.