5053873217 [email protected]

Bir süredir boşanacakları konuşulan ancak yazılanları paylaştıkları mutlu aile pozlarıyla yalanlayan Bade- Malkoç Süalp çiftinden Bade Süalp’in geçen ay kocasına boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

BADE

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beklan Yılmaz aracılığıyla dava açan Bade Süalp, dava dilekçesinde öfke nöbetlerini kontrol edemeyen, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunan eşinin evliliği işkence haline dönüştürdüğünü iddia etti ve kocasına 6 ay uzaklaştırma kararı verilmesini istedi.

Eşinden 600 bin lira tazminat ile çocuğu ve kendisi için aylık 70 bin lira nafaka isteyen Bade Süalp’in aksine Malkoç Süalp ise ailesini sevdiğini ve evliliğini kurtarmak için çözüm arayışına girdiğini belirtti. Malkoç Süalp, boşanma davasının reddini isterken, Bade Süalp de mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçti.

Eşinin köpeği halıyı pislediği gerekçesiyle döverek yaraladığını iddia eden Bade Süalp, eşinin doğum esnasında doğumhaneye giderek ‘bebeğin anne ile duygusal bağı kesilsin’ diye göbek bağını kendisinin kesmek istediğine de dilekçede yer verdi.

www.milliyet.com.tr