5053873217 [email protected]

‘Bambi’ isimli müzik grubunun solisti Denisa Tanase, Türkiye’de geçirdiği tatil sonrasında Burak Özçivit hakkında önemli iddialarda bulundu.

DENİA

Antena Stars Televizyonu’nda bir magazin programına katılan Denisa, Bambi grubunun diğer solisti olan kardeşi Raluca Tanase’yla Belek’e tatile gittiğini ve burada Türk oyuncu Burak Özçivit’le yakınlaştığını öne sürdü. Kısa bir süre önce dört yıldır evli olduğu doktor eşi Cornel Brotac’tan ayrılan Denica programda, “Türkiye’de geçirdiğim harika tatilde evlenme teklifi aldım” iddiasında bulundu.

“BANA ÇOCUK YAPALIM DEDİ”

Belek’te tüm dikkatleri üzerine çektiğini öne süren Denica, “Bence yüzüm evliliği ve çocuğu çağrıştırıyor. Çok garip ama evlenme teklifi aldım. Bana ‘Çocuk yapalım’ dedi. Onunla İstanbul’a taşınacağım. Çok eğlendik. Kendisi bir aktör” diye konuştu. Denisa, daha sonra da bu Türk aktörün Burak Özçivit olduğunu iddia etti. Romen basını program sonrasında habere geniş yer verdi. İnternet sitelerinde, “Muhteşem Yüzyıl’ın Valisi Denisa’ya evlenme teklif etti” yorumları yapıldı.