5053873217 [email protected]

Survivor All Star’a adaya veda eden son isim olan Doğukan, elendiğinin ertesi günü ada hakkında sorulara sert cevaplar verdi.

HAKAN DOĞUKAN

Doğukan Manço’nun Survivor deneyiminden  satırbaşları:

‘Hakan neredeyse altına ediyordu‘ Ben Serenay’ın arkasından iş çevirmedim. Hatta bunu onlara da hissettirdim. Serenay’ın yerine kendimi koyduğumda bende elenmek istemedim ve ben de elendim.

‘Hakan neredeyse altına ediyordu‘ Ben asla Serenay’a seni yazmayacağım demedim. Serenay’ı yazdıktan sonra Hakan bana sert çıkmaya başladı çünkü artık ben Hakan’ın kontrolünde değildim.

Hakan lider karakterli bir insan herkesi yönetmeye çalışıyordu o yüzden ben onun planlarını bozmaya çalıştım ama arkadaş olarak bir sıkıntım yoktu. Hakan benim Dominik’te kayışı sıyırma sebebimdir.

Survivor 2013’te kendi stratejilerimle hiç sıkıntı yaşamdan finale kadar yürüdüm ama burada benim virüs gibi kemiren bir Hakan vardı. Acun abi aramızdan ayrılacak ismi açıklarken Hakan’ın neredeyse altına edeceğini gördüm.

Hakan oyunu sattı mı sattı, kişiliğini sattı mı sattı. Onun için diyecek tek bir şeyim var bahçıvansın biberin yok hıyarsın haberin yok. Bence şartlar el verseydi final performansı sergileyecektim ama Hakan’ın kalleşliği yüzünden olmadı.

Hakan All Star olamaz buna karakteri müsaade etmez ama Merve olabilir. O iki kişi arasında kıyas yaparsak. Ünlüler takımı artık oyun kazanamaz. Merve tek başına kalınca karşı tarafı baya zorlar.