5053873217 [email protected]

Sabri Sarıoğlu tartışma konusu olan ücreti ilgili NTV Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

SABRİ

Sabri, “Yönetim ile ne rakam ile ilgili ne de sözleşmemin süresi ile ilgili herhangi bir pazarlık yapmadım. İnsanlar benim rakam konuştuğumu sanıyor fakat böyle bir şey yok, ben Galatasaray’da büyüdüm ve rakam konuşmak bize yakışmaz” dedi.

Galatasaray kulübünün kendisi ile ilgili önerdiği ücreti kabul ettiğini belirten deneyimli futbolcu, “Transfer görüşmemizde herhangi bir pazarlık olmadı. Eğer pazarlık imkanı olsaydı 3 yıllık direkt imza atmak isterdim” ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu, özellikle sosyal medyada yıllık ücreti konusunda verilen tepkiler ile ilgili de, “Herkes istediği şeyi düşünmekte özgür. Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, bu konunun uzamasına da gerek yok” dedi.

Sarı kırmızılı yönetim, Sabri Sarıoğlu ile ilgili KAP’a yaptığı açıklamada, 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını ve deneyimli futbolcunun yıllık 4 milyon 800 bin TL sabit ücret alacağını belirtmişti. Sabri’nin maç başı ücreti ise 45 bin TL olarak açıklanmıştı. Sabri Sarıoğlu’nun sözleşme uzatma opsiyonu ise 15 maçta ilk 11’de oynaması veya 20 maçta fiilen forma giymesi durumunda 1 yıl daha uzayacak şekilde belirlenmişti.

(Ntv Spor)