5053873217 [email protected]

Red Bull Racing Formula 1 ekibine yedi adet Renault Trucks T 520 High modeli teslim edildi. Bunlar Red Bull altyapı ekipmanlarını Formula 1 yarış noktaları arasında taşımak için kullanılacak.

renault_trucks

Yedi tane çekicinin Avrupa’nın bir köşesinden diğerine yedi konteyner taşıyacak olması normalde kimseyi şaşırtmaz. Tabi ki söz konusu konteynerler Red Bull’un Tree House olarak adlandırılan Red Bull Racing Formula 1 ekibinin kullanacağı standların eklentileri olduğunda farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Tree House, Avrupa’da organize edilen her yarış için Red Bull ekibine eşlik eden mobil atölye ve ofisi içeriyor. Dört konteyner içindeki mobil atölyelere göz attığınızda karşınıza tezgâh ve matkap gibi geleneksel aletlerin yanı sıra gereken parçaları üretme kapasitesine sahip bir 3D yazıcı da bulunuyor. Diğer üç konteyner 35 kişiyi barındırabilecek bir mobil ofis olarak kullanılıyor.

Sadece Renault Trucks kamyonlarından oluşan bir filo
Katılan yedi yeni Renault Trucks T 520 çekici, Red Bull ile Renault Trucks arasında eskiden beri sürdürülen bir işbirliğinin devamı niteliğinde. Red Bull’un yeni Renault Trucks T çekicilerinde 13 litrelik 520 bg gücünde motor, 2,05 metre tavan yüksekliğine sahip High Sleeper Cab tipi kabin, Red Bull şoförlerinin vites değişimlerini oldukça kolaylaştıran otomatik Optidriver şanzıman ve aracın hızını düşürürken büyük konfor sağlayan Optibrake+ ve Voith Retarder bulunuyor.