5053873217 [email protected]

Ekranların en sevilen dizisi Karadayı bu akşam final bölümüyle ekrana geldi. Milyonlarca izleyici finalde Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Mahir Kara rolünün öleceğini sanırken, senaryo izleyiciyi ters köşe yanılttı.

KARADAYI

Dizinin final bölümünde 5 yıl aradan sonra hapisten çıkan Mahir, henüz ailesiyle özlem giderememişken, ününü duyan kabadayı camiası Karadayı’nın peşine düştü. Feride, Mahir ve oğlu Nazım Deniz’le huzurlu bir hayat geçiremeyeceği endişesini her gün daha fazla taşıyordu.

Hapisten kaçan Necdet’in Mahir Kara’nın peşine düştüğü ise bir şehir efsanesi olarak herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Mahir sonunda, Necdet’in bulunduğu gazinoya giderek bu söylentilere bir son vermek istedi. Necdet ise gazinoyu dinamitle patlattı ve Karadayı’yı öldürdüğünü herkese söyledi. Oysa Necdet ve Mahir birlikte plan kurmuşlar, Mahir’in öldüğü haberiyle ailesiyle herkesten uzakta huzurlu yaşaması için gizli bir plan yapmışlardı.

Tüm Kara Ailesi yaşadıkları yeri terk ederek, babalarının memleketi olan Trabzon’a taşındılar ve mutlu bir hayat sürdüler.