5053873217 [email protected]

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Hazar Ergüçlü ve Taner Ölmez’in başrollerinde oynadığı Medcezir dizisi 77. bölümüyle ekranla veda etti. Sevilen dizi Medcezir, hayranlarına sürpriz bir final hazırladı. Ameliyata giren Mira ve Orkun tarafından bıçaklanan Yaman’ın öldüğünü düşünen dizinin sevenleri önce ağladılar ama sonra mutlu bir sonla karşılaştılar.

MED EZİR

Beyin tümörü olan Mira bütün tedavilere rağmen iyileşemedi ve son umut olarak ameliyata girdi. Orkun’un bıçakladığı Yaman ise Mira’yı görebilmek için hastaneye gitti. Mira’yı gören Yaman, aşırı kan kaybettiğinden dolayı dayanamadı ve yere yığıldı.

Medcezir’de bu sahneden sonra 3 aylık bir zaman atlaması yapıldı. Mira ve Yaman’ın dışındaki karakterlerin gösterildiği sahnelerden dolayı izleyiciler iki çiftin öldüklerini sandı. Dizinin finalinde ise gerçek ortaya çıktı. Mira’nın tedavi olduğu ve Yaman’la birlikte olduğu gösterildi.

medcezir 2

Mutlu sonla biten Medcezir dizisi sosyal medya da büyük ilgi çekti. Twitter’da #hicunutmayacağız hashtagiyle Türkiye gündemine giren dizinin son sahnesinde Medcezir dizisinin yapım ekibi ve oyuncuları gönüllerince dans ettiler.