5053873217 [email protected]

Ajda Pekkan, kendisine ‘ucube’ diyen Diva’yı şikayet etmiş; Ersoy’da savcıya ifade vermişti. Bunun üzerine dün Beykoz Adalet Sarayı’ndan Ersoy’a tutuklama kararı çıktı.

bülent ersoy
Geçtiğimiz yıl o dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar davetine katılan Ajda Pekkan’ın aynı davette bulunan Bülent Ersoy’a selam vermemesi üzerine Bülent Ersoy kızgınlığını Pekkan’a ‘ucube’ diyerek göstermişti.

SAVCILIĞA İFADE VERMİŞTİ

Ajda Pekkan bu sözler üzerine Bülent Ersoy’u savcılığa şikayet etmiş; Ersoy’da savcıya ifade vermişti. Bu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki sanatçı arasında sulh olmasını ve kırgınlıklarının son bulmasını istemişti.

 

Siverek, “Dün Beykoz Adalet Sarayı’ndan telefon aldım. Bülent Ersoy’a tutuklama kararı çıkmış. Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ricasını görmezden gelmiş ve sulh yoluna gitmeyerek davadan vazgeçmemiş. Hakimden izin aldık. Bugün saat 13’de Beykoz Adalet Sarayı’na gidip ifade vereceğiz. Akabinde de Ajda Pekkan’a, Bülent Ersoy aleyhinde kullandığı uygunsuz ifadelere ilişkin dava açacağız” dedi.