5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği ve bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Oynanan sembol oyununun sonucunda Serenay Aktaş ve Turabi Çamkıran sembol oyununda finale kaldı. Oyunun sonucunda ise Survivor Ünlüler – Gönüllüler Şampiyonu ”Turabi Çamkıran” ilk finalist oldu.

survivorda buyuk final
Survivor All star 4 Haziran Sembol oyunu finaline kalan isimlerden Merve Aydın’ın 5, Serenay’ın 3, Begüm’ün 1, Hilmicem’in 1, Turabi’nin 4 ve HASAN’ın da 4 tane sembolü vardı. Survivor Kıbrıs finaline gidecek ilk ismin belirleneceği oyunlar soluksuz izlendi. Büyük bir heyecanla ağızlar açıkta izlenen Sembol oyununu kim kazandı, finale kim çıktı?

ÖNCE BEGÜM ELENDİ?

Geçtiğimiz hafta sembol oyununda sembolleri 1’e düşen Yarışmacılardan Begüm Yücetan, Serenay’a karşı oynadığı oyunu kaybedince Begüm elendi ve Kıbrıs’a gidecek ilk yarışmacı olamadı. Böylece kızlardan finale çıkacak isim ya Merve Aydın ya da Serenay olacaktı.

HİLMİCEM SONUNA KADAR DİRENDİ AMA?

Hilmicem de geçtiğimiz haftadan sembolü 1’e düşen yarışmacıydı. Hilmicem Turabi’yi ve Hasan’ı 1 kez mağlup etmesine, direnmesine rağmen son kez Turabi ile karşılaştığında mağlup olmaktan kurtulamadı ve elendi. Böylelikle Turabi ve Hasan’ın birbirleriyle oynayacakları mücadele erkeklerden kimin finali oynayacağını belirleyecekti.

TURABİ HASAN’I AFFETMEDİ!

Erkeklerden de finale çıkmak için Hasan ve Turabi karşı karşıya geldi. Hasan Turabi ile karşılaşmadan önce 2 sembolünü kaybetmişti. Turabi ise 4 sembolünü koruyordu. Turabi Hasan’a oyun vermeyerek, finale çıkan isim oldu. Erkeklerde finale Turabi adını yazdırdı.

SERENAY MERVE AYDIN’I EZDİ GEÇTİ!

Serenay ve Merve Aydın finale çıkmak için birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Serenay’ın 3 sembolü, Merve Aydın’ın ise 5 sembolü vardı. Serenay’ın Merve Aydın karşısındaki performansı dudak uçuklattı, göz yaşarttı. Serenay Aktaş, Merve Aydın’a karşı sadece 1 oyun kaybetti. Sonrasında ise bütün oyunları kazanarak, adeta nefesleri kesilircesine finale adını yazdırdı. Finalde Turabi’nin rakibi Serenay Aktaş oldu.