5053873217 [email protected]

Poyraz Karayel dizisi yine izleyenlerinin karşısına iddialı bir bölümle çıkmaya hazırlanıyor. Kanl D’nin sevilerek izlene dizisi Poyraz Karayel’in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak?

poyraz

Poyraz Karayel 22. bölümde Zafer, intikam peşinde! Bu uğurda Bahri’yi, Poyraz’ı ve en önemlisi Ayşegül’ü bile harcamaktan çekinmiyor! Poyraz Karayel, heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Haziran Çarşamba 20:00’de Kanal D’de!

Poyraz Karayel 21.Bölüm Özeti

Gözleri önünde Poyraz’ın Sema’yı vurduğunu gören Ayşegül’ün dünyası başına yıkılmıştır. Evde büyük bir yas havası ve pişmanlık vardır. Poyraz Ayşegül’e durumu anlatmaya çalışırken Sefer de Zafer’den Sema’nın intikamını almaya yemin eder ama Zafer’i bulamayınca namlusunun ucuna Avukat Nejdet gelir.

Poyraz’ın Bahri’nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer ise bunun için yeni bir karar verir. Bu sefer hedefindeki isim Savcı Kemal’in oğlu ve Ayşegül’ün hastası olan genç Oğuz’dur. Olayı son anda haber alan Poyraz, Oğuz’u kurtarmayı başarabilecek midir? Poyraz, Sema’yı vuruyor! Sefer ise Sema’nın intikamını Zafer’in avukatından alıyor! Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba 20:00’de Kanal D’de!