5053873217 [email protected]

Haziran ayında ekranlara gelmesi planlanan ‘Unutmadım’ dizisinin başrol oyuncusu Emrah, parasını peşin vermedikleri için projeye veda etti.

Star TV ekranında Haziran ayında ekrana gelmesi planlanan “Unutmadım” adlı dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan’ın projeden ayrıldığı açıklandı.

EMRAH

Yapımcılığını Gold filmin üstleneceği dizinin Haziran ayında ekranlarda olması planlanıyordu. Gold Film tarafından yapılan açıklamada, başrol oyuncularından Emrah Erdoğan’ın, Gold filmle senelerdir ödün vermediği iş prensibiyle ilgili ters düşmesinden dolayı yollarını ayırdığı ifade edildi.

Açıklamada, projeye bu şekilde devam edilemeyeceği belirtilerek “Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve dğer oyuncularımıza teşekkür ederiz” denildi.

Ünlü sanatçı Emrah’ın yatırımlara ve birikimlere önem verdiği eskiden beri biliniyor. Emrah’ın yapım şirketiyle olan anlaşmazlığının temelinde de yine para konusu yattığı konuşuluyor. Emrah, parasını peşin olarak ödemeyen yapım şirketiyle anlaşmazlığa düştü ve çekimleri devam eden diziden ayrıldı.