5053873217 [email protected]

TV8’in internet sitesinde haftalık yayın akışına baktığınızda ada yarışması için pazartesi günü 3,5 saat ayrıldığını görüyoruz. Akşam sekizde başlayan yayın 23:30’da sona eriyor. Salı bir doz daha artırılıyor ve 4 saat 15 dakikaya çıkıyor Dominik rekabeti. Yine sekizde başlayan yayın bu kez geçe yarısını on beş dakika geçe bitiyor. İnsan yazarken yoruluyor seyrederken yorulmuyor. Çarşamba da salı tarifesi geçerli aynı saatte aynı yerde! Perşembe 3 saat 15 dakikalık bir ‘hayatta kalma’ performansı ve cuma tatil. Bizim cuma zaten gitti aslında onu rakamlar toplandığında göreceğiz. Cumartesi-pazar yayınlarının neyi eksik onlar da 4 saate bir de çeyrek ekleyerek haftayı tamamlıyorlar.

 

Yayınları alt alta koyduğumuzda toplamda 23 buçuk saat ediyor. Kumandayı aldım, düğmeye bastım, ‘başladı mı?’, ‘bitti mi?’ derken haftalık ekran mesaisi bir güne ulaşıyor. İnsan annesine babasına bu kadar vakit ayırsa hayırlı evlat olur.

SURVİVOR

Survivor yarışmacıları finale giden 4 biletin peşinde koşturmaya tüm hızıyla devam ediyor. Bu koşuşturmanın en şansız olanının da Survivor’un Mustafa Pektemek’i Anıl olduğunun notunu düşmek lazım. Genç yarışmacı bu hafta da başından yaralandı. Survivor 2 Temmuz’da Kıbrıs’ta gerçekleşecek finalle ekrana veda edecek.

 

Survivor All Star’ın sahneden çekilmesi ile birlikte TV8’in akşam ekranında da büyük boşluk doğacak. Acun Ilıcalı yaz ekranını Yetenek Sizsiniz ve Komedi Türkiye ‘nin yeni bölümlerinin yanında yeni müzik yarışması Rising Star Türkiye ile doldurmaya çalışacak.